^ Back to Top

Online tananyag 1.

Online tananyag 2.

Vélemények

Az alábbi véleményeket a hallgatók mondták a tanfolyamról. Az adatok valósak, legyen akár pozitív akár negatív hozzászólás, itt megjelenik.

Pácza Imre – Miskolc

  „Én az elméleti oktatással teljes mértékben elégedett voltam. Gondolom a többiek is elégedettek voltak.”

 

 Kiss András – Gyöngyös

„Az oktató által leadott tananyagok érthetőek voltak. Az órákon felmerülő kérdések és kétségek esetén részletesen ha kellett személyenként történő magyarázattal segítette a szakma elsajátítását a feladatok megértését. Véleményem szerint a rendelkezésre álló idő alapján mindent meg tett annak érdekébe, hogy a legnagyobb alapossággal és mindenre kiterjedően adja át tudását.”

 

Farkas Károly – Ózd

„Az eddigi elméleti felkészítést kimondottan jónak tartom, szerintem egyetlen „hiányossága” ami a felkészülést segítené egy tankönyvszerűen összeállított tematikus jegyzet” (ez a honlap pontosan erről szól „szerk.”)

 

Kövér Zoltán Gábor – Beregsurány

„Én az elméleti oktatással teljesen meg vagyok elégedve, az anyag jól el volt magyarázva, kérdéseimre kaptam választ.”

 

Gebei István – Múcsony

„Én személy szerint nagyon jónak és felkészültnek tartom az elméleti oktatót, mindenféle segítséget megkaptunk a tananyag megértéséhez”

 

Balogh Dávid – Sajószentpéter

„A tanfolyam elméleti részével maximálisan meg voltam elégedve. Könnyed, nem erőltetett volt a tanmenet, jó volt a hangulat. Korrekt jól érthető előadás. 1 dolgon lehetne változtatni, hogy az anyagot egybe kapják meg a tanulók 1 lemezen, ne pedig így szétdarabolva (pontosan ezért lett ez a honlap létrehozva „szerk.”). Ennek ellenére minden szép volt és jó, hál Istennek a csapat is. Csillagos ötös.”

 

Horváth Norbert – Miskolc

„Az oktatásod színvonala első osztályú, érthető és a Te általad elmagyarázott módon szerintem könnyebben felfogható és tanulható. Köszönöm, hogy a hallgatód lehettem.”

 

Briczky Tamás –

„Az izometriás csőszerelő tanfolyam az előzetes ígéreteknek megfelelően magas színvonalú oktatásban részesített kiváltképp az izometria területén. Szervezettsége és felkészültsége megállja a helyét a mai képzési rendszerben. Tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom minden kedves jövőbeni hallgató részére.”

 

Zsuponyó Péter – Kazincbarcika

„Nagyon elégedett vagyok az Ön által előadott izometriás csőszerelő tanfolyam tananyagával. Nagyon értékes információkra és tudásra sikerült szert tennem az oktatások során. Gépészmérnöki végzettségem ellenére nagyon sok új anyagot sikerült elsajátítanom, ugyanis előző tanulmányaim során sehol sem oktatták az izometriát gyakorlati szemszögből, és sehol sem találtam ilyen szempontú könyvet, vagy jegyzetet. Köszönöm szépen az oktatást.”

 

Úrr Tamás –

„Az ön oktatási módszerével rendkívül elégedett vagyok szvsz. eddig elmondható, hogy ön messzemenően legpozitívabban teljesített, fogalmazhatnánk úgy is, hogy igazán csak erről maradt meg számomra hasznos információ.”

 

A weblap fejlesztője - www.alniyat.hu 

 

Books!
Shop!